ROMÂNIA TE IUBESC, dar îţi doresc conducători mai buni

„Celălalt este o personalitate în faţa căruia orice om deştept din ţara şi din lumea asta ar trebui să facă o plecăciune: regele Mihai I . Regele a fost un căpitan devotat echipajului său, însă piraţii l-au forţat să-şi abandoneze nava şi l-au lăsat în mijlocul oceanului învolburat, în timp ce i-au subjugat echipajul, doar că la eliberare echipajul nu l-a mai căutat, însă, ca un adevărat căpitan Regele s-a întors la oamenii lui şi deşi nu mai este căpitan îi susţine.

Un adevărat căpitan, atunci când observă că echipajul nu-l mai vrea, trebuie să renunţe de unul singur! Nu ştiu dacă există vreo regulă, însă legile nescrise ale bunului simţ îl obligă să apeleze la acest gest!”

liebeundlust

ImageNu vreau să fac acest blog unul cu subiect politic, doar că indignarea mea ca cetăţean al României a ajuns la o limită a bunului simţ, de aceea vreau să vă prezint opiniile mele despre ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Cine sunt eu? Sunt un cetăţean al României şi al UE, am drepturi, iar cel mai important este dreptul la liberă exprimare.

În primul rând vreau să subliniez ultimele evenimente care au fost dorite, însă nu consecinţele lor mă intrigă ci tupeul unora care afirmă că „reprezintă poporul”. Oare poporul nu le-a arătat că nu-i mai vor?

Cel mai bun exemplu este doamna Roberta Anastase, care, în opinia mea nu este îndreptăţită să vorbească despre morală, deoarece dacă ar fi avut măcar un minim simţ al moralei despre care pledează şi-ar fi dat demisia încă de când a provocat scandalul de fraudă la vot.Afimră lejer că USL putea…

Vezi articol original 724 de cuvinte mai mult

Reclame

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s