Fotografia zilei: darul din mana Regelui Mihai al Romaniei

anomismia

Ma aflu intre cei care citesc cu regularitate blogul Principelui Radu al Romaniei (devenit de cateva zile jurnalul regal online, cu noua adresa: www.romaniaregala.ro), care de aproape 7 ani de zile, prin intermediul acestui site, ne informeaza cu regularitate si precizie despre toate evenimentele importante in care este implicata Famila Regala a Romaniei.

Ieri, 22 decembrie, la Castelul de la Savarsin, Familia Regala a intampinat o serie de colindatori si vizitatori, ca in fiecare an – in ultima vreme. Personal, in 2011, in ziua de Craciun, am participat la slujba din biserica ortodoxa de la Savarsin unde a fost prezenta o parte a familiei (link aici).

Am remarcat in jurnalul regal online de ieri, in seria de fotografii de la Savarsin (link la pagina – aici), doua, pe care le preiau mai jos, pentru semnificatia lor cu totul speciala:

Dec22_Savarsin-448

DSC_1925

parintele-arsenie-boca-165575

Regele Mihai a primit in dar…

Vezi articolul original 140 de cuvinte mai mult

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Un comentariu la &8222;Fotografia zilei: darul din mana Regelui Mihai al Romaniei&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s