Ion M. Ioniţă: „Tinerii sunt cei care revalorizează moştenirea Casei Regale.”

„Cei care se aşteptau ca suportul public pentru Rege să scadă odată cu stingerea generaţiilor care au trăit pe vremea monarhiei au acum surpriza să constate că tinerii sunt cei care revalorizează moştenirea istorică şi simbolică a Casei Regale.”

Ion M. Ioniţă (redactor-şef Historia), 10 Mai, sărbătoare naţională!, în „Historia”, nr.160/mai 2015, p.3

ion-m-ionita-8849_82129000

Reclame

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

6 gânduri despre &8222;Ion M. Ioniţă: „Tinerii sunt cei care revalorizează moştenirea Casei Regale.”&8221;

  1. Poporul Român întrebat prin toate caile posibile la reîntoarcerea coroanei Regalepe drapelul tricolor.Un pas înainte si bun venit spre,monarhia salveaza Romania!

    1. Tinerii noștri nu mai„ înghit” minciunile fabricate de bolșevici și acoliții lor. Ei caută adevărata istorie în documentele istorice adevărate,de aceea gândirea lor este corectă,nu mai poate fi manipulată. Întotdeauna tinerii români au fost avangarda revoluților,ei sacrificându-și viața pentru ideile lor nobile.Întotdeauna,ignoranța,prostia și infatuarea au stat la baza dezinformării.Cred că pun o întrebare retorică: „Oare Ștefan cel Mare și sfânt a fost președinte? Și câți ani numără România ca republică? și câți ani,ca regalitate ?( și domnii și voievozii au fost regi,nu președinți)

  2. Adevarat!Onoare tineretului revigorant roman de acasa si de pretutindeni in care am gasit un sprijin constant si binemeritat!Recunostinta!Pentru tineret reperul moral este MS Regele Mihai I,ASR Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei ,ASR Principele Radu, precum si ASR Principele Nicolae a Romaniei!Traiasca Regele!Sus Casa Regala a Romaniei!Sus Patria!

  3. – Domnule ,jurnalist , tatal dumneavoastra a avut un episod dur in liceu ,locuind in casa bunicului meu patern ( exterminat la Aiud ) ,militar ,nu facea armata politica ,dar , ,, vanturile , valurile ….,, au schimbat libertatea de a fi patriot in a fi ……..ceea ce dansul ,domnul ,Marin Ionitza SHTIE . Va sugerez sa discutatzi cu dansul .Multzumesc, ileana lelia stancu .

  4. – Domnule ,jurnalist , ION IONITA , poate intr-o zi ,cand va imbratzishatzi tatal la Pitesti , vetzi afla de la domnul ,MARIN IONITA o intamplare dura cu niste tineri ca dansul ,intamplare impresionanta pe care eu nu o voi relata in locul dansului . ileana lelia stancu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s