Recomandare: „Catholic monarchy”

Blog: http://catholicmonarchy.com/
Comentarii: „Un blog foarte interesant din SUA,dedicat anglofonilor.Consider ca administratorul blogului,dl.Walter Adams,are un mare curaj incepand aceasta initiatia demna de laudat,avand in vedere faptul ca republicanismul este practic implantat in identitatea si in gandirea americana.
Desi sunt crestin-ortodox devotat si nu sunt de acord de cele mai multe ori cu pozitiile teologice de pe blog(inspirate masiv de traditia romano-catolica franceza),asta nu schimba cu nimic faptul ca, pentru tara dumnealui,ideile sunt foarte potrivite.
 M-am bucurat foarte tare cand am descoperit acest blog deoarece nu mi-a venit sa cred ca mai exista inca americani sustinatori ai autoritatii traditionale,sintetizata perfect de ganditorul francez Joseph de Maistre(unul dintre parintii traditionalismului european):Tronul si Altarul.
Oraşul în care se află: Texas”

Reclame

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s