Concursul de pictură, grafică şi desen „Un rege, o regină”, ediţia a II-a

tudorvisanmiu

Afiş ed. a II-a1) INTRODUCERE
Pentru a promova valorile universale ale regalităţii, Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei (A.N.R.M.) consideră oportună continuarea concursului de desene “Un rege, o regină”, pentru copiii cu vârste între 6-14 ani.
Prima ediţie, organizată în 2014, s-a bucurat de un mare succes, adunând 270 de lucrări din toată ţara şi din Basarabia. La vernisajul expoziţiei şi festivitatea de premiere din 30 octombrie 2014, desfăşurată la Jockey Club-ul din Bucureşti, a participat Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României, care a înmânat premiile câştigătorilor.
A doua ediţie a concursul, anunţată de ziua Principesei Moştenitoare Margareta a României (26 martie), va rezulta o nouă expoziţie, organizată de 1 iunie, Ziua Internaţională a Ocrotirii Copilului şi, în acest an, a doua zi de Cincizecime (zi liberă oficială). În 2015 vom marca Jubileul de 30 de ani al Alteţei Sale Principelui Nicolae al României (1 aprilie) şi 150 de ani de la…

Vezi articol original 420 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s