„Smiley”: “Regele Mihai poate să ne spună multe despre viaţă, în general”

„[…] Cred că Majestatea Sa este în măsură să spună cu mâna pe inimă că «the best things in life are free», pentru că la 90 de ani cred că poate să ne spună multe lucruri despre viaţă, în general. – cântăreţul Andrei Tiberiu Maria, zis ” 🙂

Regele Mihai I al României. Un film TVR1 de Camelia Csiki

Partea a V-a: https://www.youtube.com/watch?v=qRwchtBmdvc, la 3:10

smiley

Reclame

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Un gând despre &8222;„Smiley”: “Regele Mihai poate să ne spună multe despre viaţă, în general”&8221;

  1. Nu numai în general Smiley … Majestatea Sa Regele Mihai I al României este o legendă vie de istorie contemporană. Mă simt mândru că astăzi printre noi mai există o astfel de glorioasă personalitate, izvor de istorie al neamului nostru, un român adevărat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s