ASR Principele Nicolae i-a ţinut pumnii Simonei Halep, la BRD Bucharest Open 2014

Miercuri, 9 iulie 2014, Principele Nicolae a luat parte la meciul dintre Simona Halep și Indy de Vroome, în cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open 2014, desfășurat la Arenele BNR.

Victoria i-a revenit Simonei Halep, care a învins-o pe oponenta sa, în două seturi, cu scorul de 6-0, 6-4.

În perioada 5-13 iulie 2014, Federația Română de Tenis organizează cel mai mare turneu național de tenis feminin din România, BRD Bucharest Open, reunind la București unele dintre cele mai importante nume ale tenisului mondial.

Peste 32 de participante din prima linie a sportului alb, la nivel internațional, vor juca meciuri de colecție în faza finală a turneului.

nicolae halep

Reclame

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s