Fotografii de la vernisajul expoziţiei şi ceremonia de premiere „Un rege, o regină” (30 octombrie 2014, Jockey Club)

tudorvisanmiu

Page1Evenimentul a început la ora 18:00.

Tudor Vişan-Miu a realizat introducerea, prezentând juriul (Aurora Ignat, Mihaela Dumitru, Pia Paleologu, Paul Gherasim), numărul impresionant de lucrări primite (270 în intervalul 18 septembrie-18 octombrie a.c.) şi atitudinea tinerilor faţă de regalitate („o înţelegere mai bună decât mulţi politologi”).

Alteţa Sa Regală a înmânat diplomele pentru câştigători, iar doamna Valentina Roman (reprezentant al editurii/asociaţiei Curtea Veche), pachetele cu premii, primite din partea sponsorilor: Curtea Veche, ARHI Design, Topoloveni.

Evenimentul s-a încheiat cu o fotografie de grup.

Introducere

Vezi articol original 27 de cuvinte mai mult

Reclame

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s