30 octombrie 2014 – record de evenimente dedicate regalităţii, pe Calea Victoriei!

tudorvisanmiu

Prezentarea publică a emisiunii filatelice dedicată Majestății Sale Regele Mihai, realizată de Romfilatelia.

Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”

joi, 30 octombrie, ora 16.00

  • Camerata Regală va suţine un recital de muzică clasică. În foaierul Aulei, Romfilatelia va organiza un stand cu mărci poștale, iar Curtea Veche Publishing va fi prezentă cu un stand de carte regală cu cele mai noi apariţii editoriale.
  • Vor lua parte Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu. La eveniment au fost invitaţi membri ai Corpului Diplomatic, ai Guvernului României, precum şi personalităţi marcante ale vieţii publice româneşti.
  • Accesul presei este liber.

http://www.romaniaregala.ro/jurnal/25-octombrie-2014-la-multi-ani-majestate/ http://www.romaniaregala.ro/jurnal/25-octombrie-2014-la-multi-ani-majestate/

Vernisajului expoziţiei şi ceremoniei de premiere a concursului de pictură şi grafică „Un rege, o regină”, pentru copiii cu vârste între 6-14 ani, organizat de Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei

Salonul Jockey Club-ului

joi, 30 octombrie, ora 16.45

Vezi articol original 290 de cuvinte mai mult

Reclame

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s