ASR Principesa Margareta, despre revenirea la monarhie: „O să fie foarte frumos. Dacă sunt cu tinerii, sunt mereu pregătită.”

O să fie foarte frumos. Dacă sunt cu tinerii, sunt mereu pregătită pentru orice lucru frumos. Astă seară este o seară a muzicii, a tinerilor, a regelui. Și ăsta e cel mai mai frumos lucru pentru România, pentru că avem acum speranță în viitor”, a declarat principesa sâmbătă, răspunzând unor întrebări adresate de presă la finalul unui concert caritabil la Ateneul Român.

Principesa Margareta la Ateneul Român

În altă ordine de idei, principesa a mai spus că Regele Mihai I „este foarte bine” și că va veni în țară de Crăciun, la Săvârșin.

Referindu-se la programele de susținere a tinerilor talentați de către fundația care îi poartă numele, principesa a menționat că este dorința regelui să ajute tinerii români.

„El mereu a fost alături de tineri. Mereu. A fost și un rege foarte tânăr. Deci el înțelege problemele care sunt pe umerii tinerilor de astăzi foarte bine”, a afirmat principesa Margareta.

Concertul caritabil de la Ateneul Român a fost susținut, cu prilejul zilei regelui Mihai, de pianista Alexandra Dariescu și orchestra Fundației Principesa Margareta a României, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Daniel Popescu / Agerpres

http://www.agerpres.ro/social/2014/10/25/principesa-margareta-despre-eventualitatea-ca-romanii-sa-se-pronunte-pentru-revenirea-la-monarhie-o-sa-fie-foarte-frumos-21-22-07

Reclame

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Un gând despre &8222;ASR Principesa Margareta, despre revenirea la monarhie: „O să fie foarte frumos. Dacă sunt cu tinerii, sunt mereu pregătită.”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s