ASR Principele Radu al României: „Coroana Română reuşeşte să-i inspire pe cei de astăzi atât de vibrant datorită legăturii ei cu cea mai profundă partea a societăţii româneşti — comunitatea mică. „

„Dacă Coroana Română, în o sută cincizeci de ani atât de grei, reuşeşte să-i inspire pe cei de astăzi atât de vibrant precum o face este datorită legăturii ei cu cea mai profundă partea a societăţii româneşti — comunitatea mică.

De aceea, veţi găsi în toate satele şi comunele României o urmă de regalitate de la una dintre cele cinci generaţii de până acum şi tot aşa, invers, în inima membrilor Familiei Regale veţi găsi multe reprezentări spirituale, sentimentale ale comunităţilor din ţară.

ASR Principele Radu al României

cuvântare: miercuri, 15 octombrie 2014, în cadrul unei ceremonii solemne desfășurată în comuna Stremț, județul Alba (primar – dl. Traian Ştefan), prin care Majestății Sale Regelui Mihai i-a fost conferit titlul de Cetățean de Onoare al comunei.

Sursa: România Regală

Anunțuri

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Un gând despre &8222;ASR Principele Radu al României: „Coroana Română reuşeşte să-i inspire pe cei de astăzi atât de vibrant datorită legăturii ei cu cea mai profundă partea a societăţii româneşti — comunitatea mică. „&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s