Concursul de desene „Un rege, o regină” (deadline: 15 octombrie 2014)

Pentru a promova valorile universale ale regalităţii, Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei (A.N.R.M.) organizează un concurs de desene pentru copii între 6-14 ani. Prin acest concurs se oferă un exerciţiu de creativitate care să dezvolte imaginaţia copiilor şi să-i inspire pentru cultivarea talentelor lor artistice. În acest fel se vor apropia de o lume cu prinţi şi prinţese, cu regi şi regine, oferindu-le o bază pentru înţelegerea ulterioară a sistemului monarhic de guvernământ.

La concurs pot participa orice copii cu vârste între 6-14 ani, cu orice reprezentări ale unor figuri regale, nu neapărat legate de Casa Regală a României – istorică sau actuală, sau de orice altă casă regală, din Europa şi din restul lumii.

Tehnicile folosite pot fi:

* Pictură în culori acrilice, în temperă și acuarelă;
* Grafică; peniță tuș, sepia sau creion folosindu-se valorația.

Lucrările vor avea dimensiunile formatului A3 și vor fi încadrate de passpartout lat de 4 cm.

Concursul începe la 18 septembrie 2014, şi se termină pe 15 octombrie 2014, ora 16.00, dată la care pot fi trimise ultimele lucrări. Lucrările vor fi semnate şi trimise în plic sigilat, prin Fan Curier, la adresa: Cafeneaua Aromaroma, str. Popa Tatu nr. 61, Sector 1, Bucureşti (cu menţiunea destinatarului „Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei”).

arhi designlogo asociatia curtea vecheOrganizatorii concursului vor acorda 4 premii: locul 1, locul 2, locul 3, menţiune. Premiile vor consta în câte trei cărţi din seria „Cărţile copilăriei” (Asociaţia Curtea Veche) şi caiete de desen (Arhi Design).

Evenimentul de premiere va fi organizat odată cu expoziţia din 7 noiembrie 2014.

Pentru alte amănunte sunați la nr. de telefon 0766105486 – profesor Aurora Ignat, sau trimiteţi un email la adresa office@anrm.ro sau mircea.ignat@icpe-ca.ro.

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Un gând despre &8222;Concursul de desene „Un rege, o regină” (deadline: 15 octombrie 2014)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s