Puiu Haşotti: „Românii au făcut poveşti frumoase cu regi, împăraţi şi prinţi; cu preşedinţii au făcut bancuri.”

„Românii au făcut poveşti frumoase, basme populare frumoase cu regi, împăraţi şi prinţi; cu preşedinţii au făcut bancuri.”

– Puiu Haşotti

la şedinţa Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului din 19 septembrie 2011, ora 13:00

Punctul 6. Scrisoarea Grupurilor parlamentare PNL din Senat şi Camera Deputaţilor privind convocarea unei şedinţe solemne comune a Senatului şi a Camerei Deputaţilor în 25 octombrie 2011, destinată a celebra aniversarea a 90 de ani de viaţă a Majestăţii Sale, Regele Mihai I al României.

Anunțuri

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica "de dreapta". Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)

Un gând despre &8222;Puiu Haşotti: „Românii au făcut poveşti frumoase cu regi, împăraţi şi prinţi; cu preşedinţii au făcut bancuri.”&8221;

  1. Pai mai nea Puiule, ce povesti nemuritoare sa faca despre un tiran, un dinozaur al vremurilor apuse, o marioneta sau un vaporean smecheras de doi bani?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s